Beklädnad Nasta

Vi utför beklädnad av möbler för hem och allmänna utrymmen med yrkesskicklighet enligt kundens önskemål.

Genom renovering av nedsuttna eller utslitna möbler kan man ge nytt liv åt kära möbler. Möbeltapetsering representerar ekologi som bäst.

Tag gärna kontakt så planerar vi tillsammans hur din möbel kan renoveras.

- Möbeltapetserare Heidi Vuorinen -

Suomen Verhoilijamestarien LiittoTurun VerhoilijamestaritSuomen Yrittäjät

Medlem: Suomen Verhoilijamestarien Liitto ry, Turun Verhoilijamestarit ry, Finlands Företagare

Verhoomo Nasta

Beklädnadstjänster

Möbelbeklädnad

Vid traditionell möbelbeklädnad används ursprungliga material som till exempel krollsplint (palmblad) och tagel som grund ovanpå det uppbundna fjäderhuset. Dessa material tröttnar inte i användning och soffan eller stolen hålls i bra skick länge.

Vid en totalrenovering byts alla mjuka material från sadelgjord till beklädnadstyg ut. Om grunden är hel, kan den naturligtvis återanvändas.Vid beklädnad av nyare möbler används oftast skumgummi på Zig-Zag fjädring eller sadelgjord av gummi.

Beklädnadstyg från de flesta större leverantörerna fås på beställning enligt åtgång. Möbeltygen är hållbara och planerade speciellt för möbelbeklädnad. För allmänna utrymmen finns också brandsäkra tyg. Konstläder eller vinyl finns att få i många olika färger och mönster. Vi utför också beklädnad i äkta läder som finns att få från flera olika tillverkare.

Båtbänkar och madrasser

Mögliga madrasser är ofta orsaken till den unkna lukten i båten. Fast ventilationen i båten fungerar så är det salta havsklimatet mycket krävande för materialen. Genom att förnya madrasserna blir båten fräschare och bekvämare. Också nattsömnen blir mycket bättre med nya madrasser. Vi formar också bäddmadrasser att passa båtens former. Genom att använda brandsäkra tyg och skumgummi förbättras också brandsäkerheten i båten.

Bänkar som är utsatta för vatten läcker ofta i sömmarna eller i sprickor som uppstått i beklädnaden med åren. Skumgummit drar åt sej vatten och bänken förblir våt genom hela säsongen. Nytt skumgummi och ny beklädnad försäkrar att inte baken blir våt.

Reparation av segel och kapell

Vi utför också reparationer av kapell. Ofta håller tyget betydligt längre än sömmarna då tråden bränns upp av solens UV-ljus. Genom att sy sömmarna på nytt blir kapellet igen användbart för flera säsonger. Om fönstren blivit gråa eller fått repor går det också bra att sy i nya. Vi sköter också om att få kapellet tvättat om så behövs.

Segelreparationer och byte av UV skydd utförs av Nasta Sail. Vid övergång från segel på hakar till rullsegel kan det löna sej att sy om seglet om det annars är i gott skick. Fråga Nasta Sail om en offert?

Samarbetspartners

Bildgalleri

Badstol, början av 1900 talet
Länstol, –50 talet
Stol, Barock stil, läder Penelopeoggi, Scirocco
Karmstol, Nevotex, Da Vinci
Jugendstol
Länstol, 40 – 50 tal, Lauritzon’s Jenny
Rokokostol,Nevotex Vivaldi
Matbordsstol
Rokokoo soffa, Linwood stripe
Askos 50 tals soffa, Facet ylletyg
Empiresoffa från sent 1800 tal, Casal Empire Massena
Båtbänk, konstläder Apollo

Kontaktuppgifter

Verhoomo Beklädnad

Vitklövern 2

21600 PARGAS

E-post: heidi [at] verhoomonasta.fi

GSM: 040-833 9470

Öppethållning: Vardagar 8:30-16:30

Offert kan också fås hemma och vi erbjuder även transportservice.

Följ oss på FacebookVerhooma Nasta Facebookissa